Лого на копанията

Gulliver — страхотен приятел за деца и възрастни

Ние— страхотен приятел за деца и възрастни. Дълги години създаваме и произвеждаме играчки и дрехи за деца и тийнейджъри с марките Gulliver, а също така подбираме и внасяме в България и други страни най-интересните според нас новости от световни производители на играчки. Обичаме да намираме нови приятели навсякъде и днес можете да посетите нашите магазини в различни страни от Европа и ОНД: Кипър, Латвия, Финландия, Нова Зеландия, Армения, Украйна, Казахстан, Русия.
Как започна всичко?

Първи стъпки

Компанията Gulliver се появява през 1997 г. – можете ли да си представите, още през 20-ти век! – и в началото имахме само меки играчки, кукли, коли и играчки за новородени. Защо да започнете с тях? Може би най-вече искахме нашите собствени деца да играят с хубави играчки. Ето как искахме да изразим любовта си към тях (и към всички деца по света) в този момент. За щастие всичко се получи. Все още се гордеем с играчките, които можете да закупите от нас. Но това не е всичко!

est. 1997 KIDS FASHION FROM RUSSIA est. 1997 KIDS FASHION FROM RUSSIA
Лого на копанията
Магазин Gulliver

Est. 1997        5 Служителя       всичко на ръка

През 1997 година бяхме твърде малки и нямахме планове за такова мащабно развитие. Играчките, които създавахме бяха само началото на магазини Gulliver. В последствие през 1998 г започнахме и производството на дрехи, които в момента са един от най-добрия бранд детски дрехи в Русия. Нашата мисия е да предлагаме качеството, от което родителите се нуждаят от детските дрехи. 

example about 3 За нас

Година по-късно, през 1998 г., открихме ново направление: производство и продажба на детски дрехи. Мечтаехме да създадем нещо ново, уникално: не само дрехи – искахме да дадем на младежите възможността сами да решат как да носят, какво, къде, кога и с какво. Облеклото е първата стъпка към свободата и себеизразяването, което толкова искате да направите, като пуснете ръката на вашия родител! Затова си позволихме да помогнем на младите и смелите…

През 2003 г. представихме колекции за деца, в които всички елементи са комбинирани един с друг. Можете да дадете на детето си пълна свобода – каквото то избере, ще бъде страхотно! Понякога строги, понякога смели, но винаги доста деликатни, както трябва да бъде, когато става въпрос за детско облекло. Дори ако детето ви е пораснало и „аз вече не съм дете!“

GULLIVER BULGARIA

Адрес: Paradise Center, етаж 0
бул. „Черни връх“ 100, 1407 Хладилника, София
Работно време: 10:00- 22:00

Метростанция „Витоша“
Транспорт: Автобуси №98, 64, 93, 122, 83,88, 120 и последната спирка на трамвай №10

Follow us
ПРОФИЛ
Желани продукти
Вход
Създайте акаунт

A link to set a new password will be sent to your email address.

"Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политиката на поверителност."

Възтановяване на парола

Загубили сте си паролата? Моля, въведете Вашия Email адрес. Ще Ви изпратим линк за създаване на нова парола на Вашата поща.

TOP