Gulliver — страхотен приятел за деца и възрастни
Ние— страхотен приятел за деца и възрастни. Дълги години създаваме и произвеждаме играчки и дрехи за деца и тийнейджъри с марките Gulliver, а също така подбираме и внасяме в България и други страни най-интересните според нас новости от световни производители на играчки. Обичаме да намираме нови приятели навсякъде и днес можете да посетите нашите магазини в различни страни от Европа и ОНД: Кипър, Латвия, Финландия, Нова Зеландия, Армения, Украйна, Казахстан, Русия.
Как започна всичко?

Първи стъпки

Компанията Gulliver се появява през 1997 г. - можете ли да си представите, още през 20-ти век! - и в началото имахме само меки играчки, кукли, коли и играчки за новородени. Защо да започнете с тях? Може би най-вече искахме нашите собствени деца да играят с хубави играчки. Ето как искахме да изразим любовта си към тях (и към всички деца по света) в този момент. За щастие всичко се получи. Все още се гордеем с играчките, които можете да закупите от нас. Но това не е всичко!


Година по-късно, през 1998 г., открихме ново направление: производство и продажба на детски дрехи. Мечтаехме да създадем нещо ново, уникално: не само дрехи - искахме да дадем на младежите възможността сами да решат как да носят, какво, къде, кога и с какво. Облеклото е първата стъпка към свободата и себеизразяването, което толкова искате да направите, като пуснете ръката на вашия родител! Затова си позволихме да помогнем на младите и смелите...

През 2003 г. представихме колекции за деца, в които всички елементи са комбинирани един с друг. Можете да дадете на детето си пълна свобода – каквото то избере, ще бъде страхотно! Понякога строги, понякога смели, но винаги доста деликатни, както трябва да бъде, когато става въпрос за детско облекло. Дори ако детето ви е пораснало и "аз вече не съм дете!"


Магазин Gulliver, гр София
Адрес: Paradise Center, етаж 0

бул. „Черни връх“ 100, 1407 Хладилника, София

Работно време: 10:00- 22:00


Метростанция "Витоша"
Транспорт: Автобуси №98, 64, 93, 122, 83,88, 120 и последната спирка на трамвай №10
Made on
Tilda